Åpningstider

Man - fre  07:00 - 16:00  

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Vi feirer 40 år med 40 % rabatt Utleieprodukter fyller 40 år i 2021 og ønsker å tilby en rabatt på 40 % på leie av maskiner i desember. Tilbudet gjelder avtaler inngått i desember og kun for leie i desember. Rabatten vil ikke vises ved bestilling på nett, men trekkes fra leieprisen ved oppgjør i butikk.

Se våre utleieprodukter

For å navigere deg frem til ønsket produkt i utleieparken, kan du klikke på produktkategoriene nedenfor, benytte hovedmenyen eller gjøre et frisøk.
Forsiden

Hjemkjøring av leieprodukter

For kunder som bestiller utleiemaskiner på nett kan vi nå tilby hjemlevering mot et tillegg i leieprisen. Forutsetningen for at leieproduktet kan fraktes hjem til deg er at leveringsadressen er innenfor Agder fylke.

NYHET

Hvorfor velge Utleieprodukter?

Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder. Det er mange fordeler ved å leie maskiner, verktøy og utstyr hos oss.

Kun profesjonelle kvalitetsprodukter

Vår maskinpark består av førsteklasses leieutstyr, noe som sikrer deg en uovertruffen ytelse og effektivitet

Få gratis råd og veiledning

Våre erfarne kundekonsulenter gir deg som kunde råd om valg av rett maskin/metode for jobben som skal utføres

Slipp vedlikehold og reparasjoner

Gjennom leie slipper du  å påta deg forpliktelser som følger med eierskap, eksempelvis vedlikehold, reparasjon og lagring.

Opplæring i bruk av leieproduktene

Når du leier maskiner hos oss, får du – om du ønsker det – full opplæring i bruk av leieproduktene

Se våre prosjekttema

For hvert prosjekttema kan du finne nyttig informasjon, intruksjonsvideoer og bildeserier om emnet, samt alle relaterte ressursartikler og produkter, samlet på et sted. Sveip sideveis eller bruk pilene for å navigere deg gjennom de ulike temaene.

Gjør det selv

«Gjør det selv» er en serie ressursartikler der du finner mange nyttige tips, råd, instruksjoner og prosjekteksempler innen oppussing, reparasjoner og annet praktisk arbeid for hus og hjem.

Utleieprodukter AS

Utleieprodukter ble etablert i 1981. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder. Utleieparken består nå av over 500 forskjellige produkter, deriblant Norges største utvalg i gulvslipemaskiner.

Kontaktinformasjon

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Åpningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 16:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Copyright © Utleieprodukter AS.
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale. Nettsiden er utviklet og tilrettelagt for Utleieprodukter AS av Para AS