Åpningstider

Man - fre  07:00 - 16:00

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Om Utleieprodukter

ForsidenOm Utleieprodukter

Utleieprodukter ble etablert i 1981 av av Hans W. Hammersmark, og har i dag to fast ansatte. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder.

I starten hadde vi tilhold på Fagerholt industriområde utenfor Kristiansand, men i 1991 flyttet vi til en mer sentral beliggenhet i Gyldenløvesgate 19, midt i sentrum. I 1997 tok sønnen Reinhardt Hammersmark over den daglige driften. I november 2007 flyttet vi igjen. Denne gangen til nye og større lokaler på Rigetjønn, like vest for Kristiansand sentrum.

Stort produktspekter
Utleieparken består nå av over 500 forskjellige produkter, og vi har blant annet Norges største utvalg i gulvslipemaskiner. Produktspekteret spenner fra mindre elektroverktøy til større anleggsmaskiner. Utleieprodukter forsøker til enhver tid å lagerføre mange maskiner av hver type, slik at våre kunder slipper unødig ventetid.

Vi har kun kjente kvalitetsprodukter som er beregnet for profesjonell bruk. Det vil si maskiner som er sterkere og mer effektive enn vanlig “hobbyverktøy”. Vi forsøker å være “først” med stadig nye maskiner, etter som behovet melder seg.

Utleieprodukter tilbyr ikke bare utleie. Hos oss kan du også kjøpe tilbehør og forbruksmateriell knyttet til maskinene. Vi lagerfører også overflatebehandlingsprodukter til tregulv, samt rengjøringsutstyr og vaskemidler.

Vi tilbyr over 500 ulike utleieprodukter

Rådgivining og opplæring
For mange av våre produkter medfølger instruksjoner knyttet til blant annet sikkerhet og bruk. Mange av disse veiledningene kan du selv laste ned til egen PC eller printe ut fra vår multimediaside.

Ved henvendelse til Uteleiprodukter vil du få hjelp av våre erfarne kundekonsulenter, som bistår med oversikt over sortiment, priser og utleiebetingelser, og som gir råd om valg av rett maskin/metode for jobben som skal utføres.

Leiefordeler
Leie av maskiner vil i de fleste tilfeller være en bedre økonomi enn å kjøpe. Når du leier får du en mer profesjonell maskin enn om du skulle kjøpt en maskin til hjemmebruk, og du slipper alle bekymringer ved vedlikehold og lagring.

Kort sagt; Ved å leie av Utleieprodukter får du alle fordelene ved å bruke utstyr av topp kvalitet, uten å påta deg noen av forpliktelsene som følger med eierskap. Vår maskinpark, bestående av førsteklasses leieutstyr, er en garanti for kvalitet, noe som gir uovertruffen ytelse og effektivitet og gjør at du får mest mulig igjen for pengene.

Kontakt oss når du har behov for å leie maskiner og utstyr. Med Utleieprodukter som samarbeidspartner er du sikret et stort produktspekter, ekspertise, konkurransedyktige priser og full opplæring i bruk av produktene.

Utleieprodukter er godkjent som lærebedrift av Vest-Agder Fylkeskommune og medlem av det nasjonale bransjenettverket, StartBank

Historien til utleieproduker i bilder

Fagerholt - 1981
Gyldenløvesgate - 2005
Rigetjønnveien - 2013

Utleieprodukter AS

Utleieprodukter ble etablert i 1981. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder. Utleieparken består nå av over 500 forskjellige produkter, deriblant Norges største utvalg i gulvslipemaskiner.

Kontaktinformasjon

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Åpningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 16:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Copyright © Utleieprodukter AS.
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale. Nettsiden er utviklet og tilrettelagt for Utleieprodukter AS av Para AS