Åpningstider

Man - fre  07:00 - 16:00

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Slik bestiller du på nett

ForsidenSlik bestiller du på nett

Det har aldri vært lettere å reservere en utleiemaskin. Alle våre utleieobjekter i vår utleiepark kan reserveres direkte fra våre nettsider på en enkel måte.

På utleieprodukter.no kan du som kunde reservere leie av verktøy og utstyr på direkte på nett. Prosessen er enkel, rask og effektiv. Du trenger ingen brukerkonto og  betaling for produktene skjer ved utlevering i butikken eller etter avtale.

Her forklarer vi stegvis hvordan du gjør bestillinger på nett.

Finne produkter

Alle våre produkter, både utleieprodukter og salgsprodukter er sortert i kategorier etter bruksområde og deretter produkttype. Når du velger en bestemt kategori, blir du bedt om å velge en gruppe for å begrense valget og hjelpe deg med å finne det nøyaktige utstyret du trenger. For å navigere deg frem til ønsket produkt i utleieparken, kan du klikke på produktkategoriene på forsiden, benytte nedtrekksmenyen eller foreta et sidesøk.

Se produktinformasjon

Når du har funnet frem til produktet du søker, anbefaler vi at du klikker deg inn på objektet for å få mer spesifikk produktinformasjon, før du velger å gjøre en utleiereservasjon eller gjennomfører et kjøp. Det sikrer at du ender opp med riktige objekter til jobben som skal utføres. På produktsiden vil du kunne finne tilleggsdetaljer, teknisk spesifikasjon, produktbilder, produktvideo, PDF-nedlastinger og manualer.

Reservere leieprodukter

Velg først ønsket utleveringstidspunkt og deretter dato og klokkeslett for innlevering. Systemet kalkulerer da riktig leiepris for valgt periode og inkluderer eventuelle kostnader for påkrevd tilbehør. Deretter krysser du av for ønsket valgfritt tilbehør, før den endelige prisen beregnes. For å reservere produktet, klikker du på «bestill»-knappen. Produktet legges da automatisk til i ordren din og du kan enten gjøre nye reservasjoner eller gå til utsjekk.

Kjøpe salgsprodukter

Salgsprodukter finner du som eget menyvalg i hovedmenyen. Vet du hva du skal ha, kan du også benytte sidens søkefunksjon. Enkelte salgsprodukter kan også være relatert direkte til et utleieobjekt. Du kan legge til salgsprodukter i ordren ved å klikke på «kjøp»-knappen i kategorivisningen eller på produktnivå. Merk at det er fullt mulig å kombinere et produktkjøp og en utleiereservasjon i en og samme ordre.

 

Kontroller ordre - gå til utsjekk

Når du er ferdig med å handle, kan du enten kontrollere ordren din eller gå direkte til utsjekk. Du kan enkelt navigere deg til «ordreoversikten» og «utsjekk» ved å klikke på handlekurvsymbolet til høyre i menyen. Vi anbefaler deg som kunde å gå via ordreoversikten for å kontrollere dine bestillings-eller reservasjonsdetaljer, før man sender inn ordren. I ordreoversikten finner du lenke til utsjekk, som er siste steg i bestillingen.

Gjennomfør bestillingen

Ved utsjekk blir du bedt om å oppgi personopplysninger, slik at ordren kan registreres på ditt navn i vårt utleiesystem. Bestilling effektueres når du klikker knappen “SEND ORDRE”. En kvittering med ordredetaljer formidles kunden på oppgitt e-postadresse, samtidig som ordren genereres og sendes til Utleieprodukter. Ved mottak av ordre og innen rimelig tid vil du bli kontaktet av en representant for Utleieprodukter.

Utleieprodukter AS

Utleieprodukter ble etablert i 1981. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder. Utleieparken består nå av over 500 forskjellige produkter, deriblant Norges største utvalg i gulvslipemaskiner.

Kontaktinformasjon

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Åpningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 16:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Copyright © Utleieprodukter AS.
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale. Nettsiden er utviklet og tilrettelagt for Utleieprodukter AS av Para AS