Åpningstider

Man - fre  07:00 - 16:00

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Hjemkjøring av leieprodukter

ForsidenHjemkjøring av leieprodukter

Som utgangspunkt skal alle utleieobjekter hentes og leveres i vår butikk i Rigetjønnveien 3. For kunder som bestiller på nett kan vi likevel tilby hjemlevering mot et tillegg i leieprisen.

Forutsetningen for at leieproduktet kan fraktes hjem til deg er at leveringsadressen er innenfor Agder fylke.

Hvordan bestille hjemlevering?
Når du bestiller utleieprodukter på nett, vil du i bestillingsprosessen få to alternative leveringsmetoder. Du kan enten velge å hente produktene i vår utleiebutikk, eller få tilbud på hjemlevering. Velger du sistnevnte alternativ, vil en representant for Utleieprodukter kontakte deg med en konkret fraktpris til oppgitt leveringsadresse. Merk at det i bestillingen er mulig å velge en annen adresse for levering, enn betalingsadressen.

Hvor mye koster frakten?
Fraktprisen bestemmes først og fremst ut i fra størrelse og vekt på produktene i ordren, samt leveringsdestinasjon. Merk at fraktprisen kommer i tillegg til  beregnet ordretotal.

Leveringstid
Vi forsøker etter beste evne å ekspedere ordrelevering samme dag (ved bestilling innenfor åpningstid) Leveringstiden vil dog kunne variere etter bestillingstidspunkt og  leveringsdestinasjon.

Kvittering – mottak av bestilling
Levering av bestillingen utføres av transportøren til bestillingens spesifiserte mottaker ved framvisning av gyldig legitimasjon. Ved utlevering av bestillingen til en annen person enn bestillingens angitte mottaker, må denne personen fremvise både egen og bestillingens angitte mottakers legitimasjon.

Ved levering er det viktig å kontrollere at produktene som leveres er korrekt. I tilfelle avvik, be sjåføren om å notere dette før mottaker kvitterer for mottak av ordren.

Utleieprodukter godkjenner ikke at transportøren leverer bestillingen uten kvittering og ID-kontroll.

Utleieprodukter AS

Utleieprodukter ble etablert i 1981. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder. Utleieparken består nå av over 500 forskjellige produkter, deriblant Norges største utvalg i gulvslipemaskiner.

Kontaktinformasjon

Rigetjønnveien 3

4626 Kristiansand

+47 380 25 888

post@utleieprodukter.no

Åpningstider

Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 16:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Copyright © Utleieprodukter AS.
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale. Nettsiden er utviklet og tilrettelagt for Utleieprodukter AS av Para AS